2013-09-15 00:53:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kimerültnek érezheti magát

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szokásosnál sokkal dinamikusabbnak mutatkozik, ráadásul ez a tettrekészsége most jó humorérzékkel is párosul. Sokakat meggyőzhet, és a maga oldalára állíthat ezzel. Lendületes, céltudatos, és a családjával szemben nagyon bőkezű is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha nem is minden dolga alakult úgy ezen a héten, ahogyan azt szerette volna, azért, ha mérleget készít, mégis jónak mondhatja az eredményeit. A baráti kapcsolatait azért jobban kellene ápolnia. A mai napon erre is végre sort keríthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy régi álmát szerette volna megvalósítani: épp ma járt le a határideje. Ha nem jutott eddig semmire, azért csakis magát okolhatja. A frusztráló érzéseknek ne adjon helyet, hanem lásson neki most: lehet, hogy ez az utolsó lehetőség.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon a személyes varázsának köszönhetően meghódíthat valakit. Főleg akkor érezheti e tranzit jó hatását, ha épp párkapcsolatra vágyik. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatja a varázsát. Új barátokat is magához vonzhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon sok az otthoni teendője: javítások, rendrakás, átalakítások. Ha azonban a közérzete nem olyan, hogy mindebbe jó szívvel belevágjon, akkor inkább hagyja az egészet későbbi időkre. Az egészségét nem kellene kockáztatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szellemi és fizikai téren is meglehetősen kimerültnek érezheti magát. Jól teszi, ha a mai napját teljesen a pihenésnek szenteli. A mai napi tevékenységei amúgy sem vezetnének túl jó eredményre. A legkitűnőbb háziasszony is rendelhet néha pizzát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma békés, harmonikus családi életre számíthat. A konfliktusok elsimulni látszanak, a játszmákat ma nem játsszák le. A közös érdeklődés valami szellemi téma iránt sikerül önökkel elfeledtetni a harcokat. Az úgyis értelmetlen és fárasztó is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem remélte már, de újra felbukkan az életében egy ember, és vele együtt egy lehetőség. Minden, amit az eddigiekben elszalasztani vélt, most megint reménykeltően és kecsegtetően incselkedik önnel. Szkeptikusabb, de realistább is egyben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Népszerűségét fokozhatja a mai napon azzal, ha egy bizonyos emberrel, vagy embercsoporttal valamilyen jót cselekszik. Az sem fontos, hogy ezt látványosan tegye. A haszon akkor is magától értetődő, ha csak áttételesen, láthatatlanul részesülnek benne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Barátságos és kiegyensúlyozott a mai napon. A délutánját egy kedves régi ismerősénél, rokonnál, vagy barátnál töltheti. Az idő lassan és meghitten telik, és most valahogy nem is vágyik a zajosságra és az izgalmakra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma valamilyen új tevékenységbe vághat bele. Amit most tesz, az közvetve hasznára lehet a munkájában is, még ha ezt a kapcsolódást egyelőre nem is látja. Valamilyen új ismeret, tudomány tanulmányozásába is belefoghat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön ambiciózus és fontos a karrierje. A kedvesének azonban ez sokkal kevésbé számít, mint önnek az övé. Ne csak a számokban mérje az emberek fontosságát! A társa valójában sokkal többet jelent önnek, mint az egész úgynevezett egzisztenciája.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: